حفاظت از خوردگی

وبلاگ تخصصی خوردگی و حفاظت کاتدی

وبلاگ تخصصی خوردگی و حفاظت کاتدی


حفاظت از خوردگی

جهت آموزش و انجام پروژه های حفاظت کاتدی و محافظت از خوردگی با نازل ترین قیمت در سراسر ایران با شماره 09106752588 و 09132050479 (جاوید) تماس حاصل فرمایید.
جهت تحلیل نمودارهای EIS، نایکوئیست، باد (Bode)، تافل و دیگر آزمون های خوردگی با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید
جهت ترجمه متون توسط مجرب ترین کادر ترجمه و همچنین انجام پروژه ها و تحقیقات مرتبط با خوردگی و اکسیداسیون، با ایمیل javidparvar@gmail.com مکاتبه فرمایید
برای پاسخگویی به سوالات و مسائل مربوط به خوردگی با ایمیل و شماره تماس های بالا ارتباط برقرار نمایید
جهت همکاری در زمینه های مرتبط با خوردگی (ترجمه، پژوهش، آموزش و همکاری در انجام پروژه ها) رزومه خود را به ایمیل بالا ارسال نمایید.
جهت انجام نگارش، صفحه آرایی، ویرایش و... مرتبط با پایان نامه های دانشجویی با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید

پاسخ سوال شما اينجاست(حتما ببينيد)!

وبسايت تخصصي خوردگي

کانال تلگرامي خوردگي

کانال تلگرام خوردگي

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

-فولادهای زنگ نزن دوفازی:

این دسته از فولادهای زنگ نزن به دلیل اینکه دارای ساختاری می باشند که از مقادیر تقریبا یکسان فریت و آستنیت تشکیل شده به این نام شناخته شده اند این فولادها حاوی درصد نسبتا بالایی از کرم و مولیبدن می باشند که دارای استحکامی تقریبا دوبرابر استحکام فولادهای زنگ نزن آستنیتی آنیل شده و از مقاومت به خوردگی خوبی در ارتباط با خوردگی های حفره ای، شیاری و تنشی در محیط های سولفیدی و کلریدی برخوردار می باشند.همچنین این دسته از فولادهای زنگ نزن هم در شرایط کارشده و هم در شرایط ریختگی تهیه و تولید می شوند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۲۳:۴۹

فصل سوم:

                     دسته بندی فولادهای زنگ نزن


فولادهای زنگ نزن از انواع فولادها با بیش از 10.5 درصد کرم می باشند که بطور کلی به پنج دسته زیر تقسیم می شوند:

1-فولادهای زنگ نزن فریتی

2-فولادهای زنگ نزن مارتنزیتی

3-فولادهای زنگ نزن آستنیتی

4-فولادهای زنگ نزن رسوب سختی

5- فولادهای زنگ نزن دوفازی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۲۳:۴۷

فصل دوم:

عناصر آلیاژی در فولادهای زنگ نزن


عناصر آلیاژی اصلی که به فولادهای زنگ نزن اضافه می شوند کرم و کربن برای گروه فریتی و مارتنزیتی و با افزودن نیکل نیز برای گروههای آستنیتی و دو فازی می باشند. برخی از این عناصر آلیاژی یا به صورت عمدی به فولادهای زنگ نزن اضافه می شوند مانند منگنز و سیلیسیم و یا اینکه به صورت ناخالصی در فولادهای زنگ نزن وجود دارند مانند نیتروژن، اکسیژن، گوگرد و فسفر و یا اینکه برای بهبود خواص فولادهای زنگ نزن به آنها اضافه می شوند مانند مولیبدن، تیتانیم، مس و...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۲۳:۴۵

پیشگفتار:

از آنجایی که صنعت فولاد به عنوان پایه و اساس صنایع جدید و وجود کارخانجات و مجتمع های فولاد در هر کشور نمایانگر اقتدار آن کشور در جهت بخدمت گرفتن تکنولوژی های مدرن       می باشد و همچنین با توجه به وجود مجتمع های فولاد در کشور می توان نتیجه گرفت که بیش از ربع قرن از فعالیت صنایع نوین در ایران می گذرد. وجود و بهره برداری از مجتمع های بزرگ فولاد همچون مجتمع فولاد مبارکه و مجتمع فولاد خوزستان حکایت از فعالیت رو به رشد صنعت فولاد کشور دارد.ولی علی رغم بر خورداری از یک سابقه نسبتا طولانی در تولید فولاد متاسفانه به دلایل مختلف از قبیل مسائل سیاسی که بعد از انقلاب پیش آمد این صنعت از رشد کیفی مطلوبی برخوردار نبود و در دستیابی به فنون و تکنولوژی های پیشرفته موفقیت چندانی بدست نیاورده است و این خود ما را بر آن می دارد برای برخورداری و دستیابی به تکنولوژی های پیشرفته این صنعت از هر تلاش و کوششی دریغ ننماییم که این مستلزم تغییر رویکرد ما نسبت به صنعت فولاد می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۲۳:۴۴