حفاظت از خوردگی

وبلاگ تخصصی خوردگی و حفاظت کاتدی

وبلاگ تخصصی خوردگی و حفاظت کاتدی


حفاظت از خوردگی

جهت آموزش و انجام پروژه های حفاظت کاتدی و محافظت از خوردگی با نازل ترین قیمت در سراسر ایران با شماره 09106752588 و 09132050479 (جاوید) تماس حاصل فرمایید.
جهت تحلیل نمودارهای EIS، نایکوئیست، باد (Bode)، تافل و دیگر آزمون های خوردگی با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید
جهت ترجمه متون توسط مجرب ترین کادر ترجمه و همچنین انجام پروژه ها و تحقیقات مرتبط با خوردگی و اکسیداسیون، با ایمیل javidparvar@gmail.com مکاتبه فرمایید
برای پاسخگویی به سوالات و مسائل مربوط به خوردگی با ایمیل و شماره تماس های بالا ارتباط برقرار نمایید
جهت همکاری در زمینه های مرتبط با خوردگی (ترجمه، پژوهش، آموزش و همکاری در انجام پروژه ها) رزومه خود را به ایمیل بالا ارسال نمایید.
جهت انجام نگارش، صفحه آرایی، ویرایش و... مرتبط با پایان نامه های دانشجویی با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید

پاسخ سوال شما اينجاست(حتما ببينيد)!

وبسايت تخصصي خوردگي

کانال تلگرامي خوردگي

کانال تلگرام خوردگي

دراین مقاله به بررسی علل خوردگی درلوله های کندانسور توربین بخار که از آب دریا به عنوان سیال خنک کننده استفاده می کند پرداخته شده است به طوری که در مرحله اول کارهای انجام شده قبلی بوسیله فیلم وعکس وجدول بررسی شده ودر مرحله بعدی به ترتیب موارد مختلف موثر در خوردگی این لوله ها بررسی شد وبطور تحلیلی با استناد به آزمایشات واستانداردهای موجود مراحل تحقیق انجام گردید . بوسیله آنالیز عنصری توسط دستگاه XRF عناصرغیرآلیاژی گوگرد و فسفر درلوله های خورده شده تشخیص داده شدند؛وجود گوگرد به عنوان بیشترین %عنصر غیر آلیاژی 99/%احتمال خوردگی میکروبی دراثر میکرو ارگانیزم SRB را تقویت می بخشید . از طرف دیگر با محاسبه سرعت آب 2/7متربرثانیه مشخص شد که از سرعت مجازبرای جلوگیری از خوردگی سایشی درالیاژهای خالص مس کمتر است وخوردگی در لوله های نمی شد محاسبه MPY1/530 و1/598 ترتیب به که 30%NI-70%CU & 10%NI-90%CU تواند در اثر خوردگی سایش باشد بلکه دراثر خوردگی میکروبی است بطوری که رسوب لجن در کف لوله ها دراثر سرعت کم آب و رشد میکرو ارگانیزم SRB در لوله بیش از سایر عوامل باعث خوردگی لوله ها می شود.جهت اثبات این ادعا با استفاده از محیط کشت این میکرو ارگانیزم نمونه آب دریا به مدت مناسب کشت شد ونتایج TBC=70 , SRB=+ که موید قطعی خوردگی میکروبی میباشد حاصل گردید. البته برای محاسبه پتانسیل خوردگی لوله های کندانسور در محیط آب دریا با کمک پژوهشگاه سازمان آب پتانسیل خوردگی آلیاژفوق در محیط شبیه سازی شده آب دریا اندازه گیری شد . درپایان چون میکروارگانیزم SRB درمحیط حاوی اکسیژن غیر فعال می گردد پیشنهاد گردید که به جای تزریق روزانه 1000لیتر آّ ب ژاول به حوضچه آب دریا،فقط کافی است محیط رشد این میکروارگانیزم را نا مناسب کرد، به همین منظور میتوان با تخلیه مستمر لجنهای کف حوضچه وبا تزریق مستمر هوا ی محیط در کف حوضچه از رشد این میکرو ارگانیزمها جلو گیری به عمل آورد.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی