حفاظت از خوردگی

وبلاگ تخصصی خوردگی و حفاظت کاتدی

وبلاگ تخصصی خوردگی و حفاظت کاتدی


حفاظت از خوردگی

جهت آموزش و انجام پروژه های حفاظت کاتدی و محافظت از خوردگی با نازل ترین قیمت در سراسر ایران با شماره 09106752588 و 09132050479 (جاوید) تماس حاصل فرمایید.
جهت تحلیل نمودارهای EIS، نایکوئیست، باد (Bode)، تافل و دیگر آزمون های خوردگی با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید
جهت ترجمه متون توسط مجرب ترین کادر ترجمه و همچنین انجام پروژه ها و تحقیقات مرتبط با خوردگی و اکسیداسیون، با ایمیل javidparvar@gmail.com مکاتبه فرمایید
برای پاسخگویی به سوالات و مسائل مربوط به خوردگی با ایمیل و شماره تماس های بالا ارتباط برقرار نمایید
جهت همکاری در زمینه های مرتبط با خوردگی (ترجمه، پژوهش، آموزش و همکاری در انجام پروژه ها) رزومه خود را به ایمیل بالا ارسال نمایید.
جهت انجام نگارش، صفحه آرایی، ویرایش و... مرتبط با پایان نامه های دانشجویی با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید

پاسخ سوال شما اينجاست(حتما ببينيد)!

وبسايت تخصصي خوردگي

کانال تلگرامي خوردگي

کانال تلگرام خوردگي

در این تحقیق خوردگی اتمسفری آلیاژ پالادیم-مس- نقره با ترکیب 92/5%Ag) و 5%Pd و 2/5% Cu درچهار محیط گازی حاوی H2S و SO2 ،NO2 ،CO2 دو دمای 25 و 50 درجه سانتی گراد و چهار رطوبت نسبی 40% و 60% و 80 % و 100% در زمانهای 100 ، 200 ، 300 و 400 ساعت مورد بررسی قرارگرفت و عوامل موثر بر آن شناسایی شده اند . طراحی آزمایش ها با استفاده از روش تاگوچی و استفاده از آرایهL16 انجام گرفته است. با استفاده از آنالیز اشعه ایکس XRD محصولات تشکیل شده برروی سطح نمونه ها شناسایی و با استفاده از میکروسکوپ الکترونی عمق خوردگی اندازه گیری شده است. برای مقایسه میزان کدرشدگی این آلیاژ در4 محیط فوق با استفاده از دستگاه براقیت سنج، براقیت نمونه ها پس از قرار گیری در این محیط ها نیز اندازه گیری شده است . افزودن مس خوردگی اتمسفری و کدرشدگی این آلیاژ را کاهش داده است . مشخص گردیدکه میزان خوردگی این آلیاژ در محیط دی اکسیدگوگرد دارای بیشترین مقدار و درمحیط دی اکسی د کربن دارای کمترین مقدار بوده است . با افزایش دما و رطوبت نسبی خوردگی این آلیاژافزایش می یابد و با گذشت زمان تا 300 ساعت خوردگی به صورت خطی افزایش یافته اما با افزایش آن به 400 ساعت روند رشد افزایش وزن به صورت چشمگیری کاهش می یابد. همچنین براقیت نمونه های قرار گرفته در محیط سولفید هیدروژن ازدیگرنمونه ها کمتر بوده است و نمونه های محیط دی اکسید کربن دارای بیشترین براقیت بوده اند.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی