حفاظت از خوردگی

وبلاگ تخصصی خوردگی و حفاظت کاتدی

وبلاگ تخصصی خوردگی و حفاظت کاتدی


حفاظت از خوردگی

جهت آموزش و انجام پروژه های حفاظت کاتدی و محافظت از خوردگی با نازل ترین قیمت در سراسر ایران با شماره 09106752588 و 09132050479 (جاوید) تماس حاصل فرمایید.
جهت تحلیل نمودارهای EIS، نایکوئیست، باد (Bode)، تافل و دیگر آزمون های خوردگی با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید
جهت ترجمه متون توسط مجرب ترین کادر ترجمه و همچنین انجام پروژه ها و تحقیقات مرتبط با خوردگی و اکسیداسیون، با ایمیل javidparvar@gmail.com مکاتبه فرمایید
برای پاسخگویی به سوالات و مسائل مربوط به خوردگی با ایمیل و شماره تماس های بالا ارتباط برقرار نمایید
جهت همکاری در زمینه های مرتبط با خوردگی (ترجمه، پژوهش، آموزش و همکاری در انجام پروژه ها) رزومه خود را به ایمیل بالا ارسال نمایید.
جهت انجام نگارش، صفحه آرایی، ویرایش و... مرتبط با پایان نامه های دانشجویی با شماره های بالا تماس حاصل فرمایید

پاسخ سوال شما اينجاست(حتما ببينيد)!

وبسايت تخصصي خوردگي

کانال تلگرامي خوردگي

کانال تلگرام خوردگي

آلیاژ آلومینیوم کار شده (5083 (Al-Mg بدلیل استحکام بالا، جوش پذیری عالی ومقاومت به خوردگی خیلی خوب در صنایع نظامی، هوایی و به میزان قابل توجهی در صنایع دریایی کاربرد دارد. بنابراین، مقاومت به خوردگی این آلیاژ مخصوصا در محیط های حاوی کلر از اهمیت خاصی برخوردار است. از طرف دیگر، کرومات ها بطور گسترده ای جهت محافظت از آلیاژهای آلومینیوم استفاده می شوند؛ امادر دهه ی اخیربه علت سمی بودن این ترکیبات و نیزآلودگی محیط زیست، تلاش های گسترده ای به منظور یافتن یک ماده ی جایگزین صورت گرفته است. یکی از مناسب ترین مواد برای این منظور ترکیبات سرامیکی می باشد. تحقیقات نشان داده است که این مواد با رسوب بر روی ترکیبات بین فلزی، سرعت واکنش های آندی و کاتدی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. در این پژوهش، پوشش های سرامیکی اکسید سریم و مولیبدات از طریق محلول های سل آنها و با غلظت های یکسان، به روش پوشش دهی غوطه وری بر زیرلایه آلیاژ 5083 اعمال شده است. سپس نمونه ها در دمای 400°C به مدت 30 دقیقه تحت عملیات حرارتی آنیلینگ قرار گرفتند. توپوگرافی، مورفولوژی و ریزساختار پوشش ها توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و میکروسکوپ نیروی اتمی(AFM) بررسی شدند. در ادامه، رفتار خوردگی نمونه ها در محلول 3/5% نمک طعام، با اندازه گیری های الکتروشیمیایی مطالعه گردید. نتایج بدست آمده با همدیگر مقایسه و ارائه گردیده است.

دانلود فایل pdf این مقاله از اینجا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی